Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën
  • Cafeine vrij
  • Cups & Capsules
  • Gemalen koffie
  • Koffiebonen
  • Koffiepads
  • Oploskoffie
Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Zakelijke koffie zonder contract en verplichting

Bent u op zoek naar een leverancier voor zakelijke koffie voor op het werk? U bent hier aan het juiste adres voor premium koffie voor de zakelijke koffiemarkt. Koffie Unie heeft een totaal assortiment bestaande uit gemalen koffie, koffiebonen, koffiecapsules en koffiepads. U zoekt heerlijke zakelijke koffie, wij kunnen dat leveren zonder verplichtingen en contracten. Wij kunnen u voorzien van de beste koffiemerken en dat alles tegen zeer scherpe prijzen, geen verplichtingen en hoge service.

Koffie voor zakelijk gebruik

Wij begrijpen dat u als onderneming niet al uw tijd kwijt wilt zijn aan het bestellen en uitzoeken van koffie. Één keer een duidelijke telefoonafspraak met ons en u heeft geen omkijken meer naar uw koffie, wij kunnen de zakelijke koffie snel leveren tegen aantrekkelijke tarieven. Wij Nederlanders drinken gemiddeld 3 koppen koffie per dag. De meeste koppen drinken we op het werk, aangezien we hier vele uren per dag doorbrengen. Uit onderzoek is gebleken dat werkenmers beter presteren op werkplekken waar goede koffie geserveerd wordt. Een kop koffie geeft uw werknemers concentratie, extra energie en een positief gevoel.

Online zakelijke koffie kopen

Wij weten dat uw tijd kostbaar is en daarom hebben wij ervoor gezorgd dat u snel en gemakkelijk online zakelijke koffie kunt bestellen. Om u het zo gemakkelijk mogelijk te maken bieden wij een aantal verschillende betaalopties aan, waardoor u altijd gemakkelijk en snel u bestelling kunt afronden. Zodra de betaling bij ons binnen is, maken wij de order gereed voor verzending. In de regel heeft u de koffie binnen 24 a 48 uur (werkdagen) in huis.

Vragen?

Bent u geïnteresseerd in onze zakelijke koffie, dan kunt u uw bestelling online via de webshop succesvol ingeven. Mocht u verder vragen hebben, dan zit onze klantenservice uiteraard voor u klaar.

Bij deze wensen wij u veel succes met het uitkiezen van uw zakelijke koffie op KoffieUnie.nl.
Caféclub Supercreme Mega Extra Dark Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mega Mild Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mega Regular Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mild 36 Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mild 56 Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Regular 36 Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Regular 56 Log in om de prijs te zien Caprimo Cafe Choco Mint Log in om de prijs te zien Caprimo Cafe Noisette Log in om de prijs te zien Caprimo Cafe primo Log in om de prijs te zien Caprimo Cappuccino Log in om de prijs te zien Caprimo Caramel Log in om de prijs te zien