Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën
  • Cafeine vrij
  • Cups & Capsules
  • Gemalen koffie
  • Koffiebonen
  • Koffiepads
  • Oploskoffie
Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Restaurant koffie zonder contracten en verplichtingen

Maak de avond van uw gasten compleet met een heerlijke kop koffie van de beste kwaliteit. Onze koffies zijn van de hoogste kwaliteit. U zit bij koffie Unie niet vast aan een contract en bent vrij om te bestellen wanneer u wilt. Daarnaast hanteren wij ook geen minimum orderbedrag en zelfs gratis levering boven de € 150 inclusief BTW.

Koffie in een restaurant moet lekker zijn. Als u lekker gegeten heeft, wilt u toch ook nagenieten met een lekker kopje koffie na? Wanneer deze koffie niet smaakt, krijgt de ervaring met het restaurant een deuk, al was het eten nog zo smaakvol.
Het voordeel wat u geniet bij KoffieUnie is dat u niet verbonden zit aan contracten en verplichtingen. U kunt dus vrij eenvoudig switchen van koffiem, indien de huidige koffie niet bevalt. Geen contracten en geen verplichtingen, dat is waar Koffie Unie voor staat.

Restaurant-koffie

KoffieUnie.nl is een online leverancier van reataurant koffie met diverse soorten koffie en koffiemerken. De webshop is uitsluitend bedoeld voor bedrijven zoals horecaondernemingen, waaronder ook restaurants. Koffieunie biedt verschillende soorten koffiemerken. Elk restaurant heeft een andere menukaart en andere keuze voor een koffiesmaak. De restaurantbeleving wordt compleet met het juiste kopje koffie in het restaurant.

Koffie Unie levert de volgende koffiemerken:

Alberto, Bensdorp, Bristot, Buisman, Caféclub, Caprimo, Carraro, Completa, Dallmayr, De Roccis, Dolce Gusto, Eilles, Favor, Grandioso, Grubon, Hag, Holland, Hotpoint Ariston, Idee, illy, J.J. Darboven, Jacobs, Kimbo, Lavazza, Lazarro, Maxwell, Melitta, Milkfood, Minges, Movenpick, Nescafé, Onko, Peeze, Prinsen, Rapido, Rombouts, Segafredo, Toppy Star, Uelzena, Van Houten.

Koffie in uw restaurant

De koffie in uw restaurant dient van eenzelfde prijs-kwaliteitverhouding te zijn als de rest van de menukaart. Bij Koffie Unie kunt u de zoekopdracht voor de koffie voor uw restaurant verfijnen door de filtermogelijkheden op gewenste merk, prijs, sterkte en inhoud.

Bent u op zoek naar koffie voor uw restaurant? Neem een kijkje in ons assortiment restaurant-koffie en neem bij vragen eenvoudig contact met ons op via de contactpagina.
Alberto Cafe Creme Log in om de prijs te zien Alberto Caffe Crema Log in om de prijs te zien Alberto Espresso Log in om de prijs te zien Balance Log in om de prijs te zien Bensdorp Cappuccino Log in om de prijs te zien Buisman Cappuccino Log in om de prijs te zien Buisman Hot Chocolate Log in om de prijs te zien Buisman Koffie Verkeerd Log in om de prijs te zien Buisman Wiener Melange Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Dark Roast Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Mild Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Regular Log in om de prijs te zien