Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Het gemak van pads

Wie kent ze niet, de koffiepads. Sinds de doorbraak van de koffiepad machine in 2001 zijn de koffiepads niet meer weg te denken uit het koffie assortiment. De koffiepad machine is een graag gezien apparaat bij zowel kantoren als consumenten. De koffiepad heeft de wijze van koffie zetten veranderd, het heeft de smaak van koffie met crema laag bereikbaarder gemaakt voor een groter publiek.

Premium gemak

Ook de premium koffie merken hebben pads aan hun assortiment toegevoegd. De smaak van deze koffie is gelijk aan die van een versgemalen kop koffie van deze merken. Kwaliteit en smaak waar U tegen gezegd mag worden. Koffie Unie biedt u een uitgebreid assortiment aan koffie pads van de premium koffie merken. Bekijk ons assortiment koffiepads en bestel gemakkelijk online.
Jacobs Kronung Kraftig Log in om de prijs te zien Jacobs Kronung Latte Macchiato Log in om de prijs te zien Jacobs Kronung Mild Log in om de prijs te zien Melitta Auslese koffiepads Log in om de prijs te zien Melitta Bistro Kraftig Megabeutel koffiepads Log in om de prijs te zien Melitta Bistro Mild Megabeutel koffiepads Log in om de prijs te zien Melitta Harmonie Mild Pads Log in om de prijs te zien Minges Padinies Cappuccino Log in om de prijs te zien Minges Padinies Caramel Log in om de prijs te zien Minges Padinies French Vanilla Log in om de prijs te zien Movenpick der Himmlische Log in om de prijs te zien Segafredo Intermezzo Log in om de prijs te zien