Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Het gemak van pads

Wie kent ze niet, de koffiepads. Sinds de doorbraak van de koffiepad machine in 2001 zijn de koffiepads niet meer weg te denken uit het koffie assortiment. De koffiepad machine is een graag gezien apparaat bij zowel kantoren als consumenten. De koffiepad heeft de wijze van koffie zetten veranderd, het heeft de smaak van koffie met crema laag bereikbaarder gemaakt voor een groter publiek.

Premium gemak

Ook de premium koffie merken hebben pads aan hun assortiment toegevoegd. De smaak van deze koffie is gelijk aan die van een versgemalen kop koffie van deze merken. Kwaliteit en smaak waar U tegen gezegd mag worden. Koffie Unie biedt u een uitgebreid assortiment aan koffie pads van de premium koffie merken. Bekijk ons assortiment koffiepads en bestel gemakkelijk online.
Alberto Caffe Crema Log in om de prijs te zien Alberto Espresso Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Dark Roast Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Mild Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Regular Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Dark Roast 36 Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Dark Roast 56 Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mega Cappuccino Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mega Dark Roast Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mega Entcoffeiniert Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mega Espresso Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mega Extra Dark Log in om de prijs te zien