Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

GEMALEN KOFFIE

Koffie Unie biedt een ruim assortiment van de beste kwaliteit gemalen koffie bonen. Gekenmerkt door een uitstekende smaak van aroma's welke vrij komen tijdens het langzame zet proces.

OUDERWETS?

Slow coffee, een andere benaming voor filterkoffie, is nooit verouderd en nog steeds populair. Filterkoffie staat garant voor een ware smaaksensatie. Dit is uiteraard afhankelijk van de kwaliteit van de koffie. Bij Koffie Unie bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit gemalen koffie. Wij leveren de premium koffie merken. Deze merken kenmerken zich door hun krachtig uitgesproken smaak.

VEELZIJDIGHEID VAN GEMALEN KOFFIE

Filterkoffie, oftewel gemalen koffie, is te gebruiken in meerdere koffiemachines. Uiteraard in de traditionele filtermachine, maar ook vele volautomatische koffiemachines staan toe om gemalen koffie te gebruiken.
Melitta Harmonie Entkoffeiniert Log in om de prijs te zien Melitta Harmonie Naturmild Log in om de prijs te zien Melitta Montana Log in om de prijs te zien Movenpick der Himmlische Log in om de prijs te zien Movenpick Edle Komposition Log in om de prijs te zien Onko Entkoffeiniert Log in om de prijs te zien Onko Klassisch Log in om de prijs te zien Onko Naturmild & Sanft Log in om de prijs te zien Segafredo Casa Log in om de prijs te zien Segafredo Intermezzo Log in om de prijs te zien