Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

GEMALEN KOFFIE

Koffie Unie biedt een ruim assortiment van de beste kwaliteit gemalen koffie bonen. Gekenmerkt door een uitstekende smaak van aroma's welke vrij komen tijdens het langzame zet proces.

OUDERWETS?

Slow coffee, een andere benaming voor filterkoffie, is nooit verouderd en nog steeds populair. Filterkoffie staat garant voor een ware smaaksensatie. Dit is uiteraard afhankelijk van de kwaliteit van de koffie. Bij Koffie Unie bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit gemalen koffie. Wij leveren de premium koffie merken. Deze merken kenmerken zich door hun krachtig uitgesproken smaak.

VEELZIJDIGHEID VAN GEMALEN KOFFIE

Filterkoffie, oftewel gemalen koffie, is te gebruiken in meerdere koffiemachines. Uiteraard in de traditionele filtermachine, maar ook vele volautomatische koffiemachines staan toe om gemalen koffie te gebruiken.
Lavazza Crema e Gusto Log in om de prijs te zien Lavazza Decaffeinato Log in om de prijs te zien Lavazza Il Perfetto Log in om de prijs te zien Lavazza Qualita Oro Log in om de prijs te zien Lavazza Qualita Oro Tin Log in om de prijs te zien Lavazza Qualita Rossa gemalen Log in om de prijs te zien Lavazza Qualita Rossa Tin Log in om de prijs te zien Melitta Auslese Log in om de prijs te zien Melitta Auslese Mild Log in om de prijs te zien Melitta Bistro Kraftig Log in om de prijs te zien Melitta Bistro Mild Log in om de prijs te zien Melitta Gold Log in om de prijs te zien