Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

GEMALEN KOFFIE

Koffie Unie biedt een ruim assortiment van de beste kwaliteit gemalen koffie bonen. Gekenmerkt door een uitstekende smaak van aroma's welke vrij komen tijdens het langzame zet proces.

OUDERWETS?

Slow coffee, een andere benaming voor filterkoffie, is nooit verouderd en nog steeds populair. Filterkoffie staat garant voor een ware smaaksensatie. Dit is uiteraard afhankelijk van de kwaliteit van de koffie. Bij Koffie Unie bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit gemalen koffie. Wij leveren de premium koffie merken. Deze merken kenmerken zich door hun krachtig uitgesproken smaak.

VEELZIJDIGHEID VAN GEMALEN KOFFIE

Filterkoffie, oftewel gemalen koffie, is te gebruiken in meerdere koffiemachines. Uiteraard in de traditionele filtermachine, maar ook vele volautomatische koffiemachines staan toe om gemalen koffie te gebruiken.
Balance Log in om de prijs te zien Caféclub Entkoffeiniert Log in om de prijs te zien Caféclub Klassisch Log in om de prijs te zien Caféclub Naturmild Log in om de prijs te zien Dallmayr Classic Log in om de prijs te zien Dallmayr Encoffeiniert Log in om de prijs te zien Dallmayr Espresso Monaco Log in om de prijs te zien Dallmayr Prodomo Log in om de prijs te zien Dallmayr Prodomo Naturmild Log in om de prijs te zien Eilles Gemalen Koffie Log in om de prijs te zien Favor Naturmild Log in om de prijs te zien Hag Herzhaft Log in om de prijs te zien