Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën
  • Cafeine vrij
  • Cups & Capsules
  • Gemalen koffie
  • Koffiebonen
  • Koffiepads
  • Oploskoffie
Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Kantoor koffie online bestellen

Uw koffie momenten en die van uw collega's een extra boost geven met premium koffie geleverd door Koffie Unie. Ons ruime assortiment telt meer dan 260 verschillende koffie's van meerdere kwaliteitsmerken. Laat u verassen door ons ruime assortiment en meldt u vandaag nog aan om te kunnen bestellen. U geniet niet alleen van voordeel, maar ook van gemak. Zo kunt u snel en gemakkelijk online bij Koffie Unie bestellen alsmede veilig betalen.

Geen verplichtingen en contracten

Op KoffieUnie.nl bestelt u zonder contracten of verplichtingen. Dit betekent dat u bestelt op tijdstippen en momenten dat het u uitkomt. De bestelling kan eenvoudig online geplaatst worden, waarna er direct afgerekend kan worden in de webshop.

De merken

Koffie voor op kantoor vindt u bij Koffieunie.nl. Koffieunie is een online koffiewinkel. In de webshop vindt u de volgende koffiemerken: Alberto, Bensdorp, Bristot, Buisman, Caféclub, Caprimo, Carraro, Completa, Dallmayr, De Roccis, Dolce Gusto, Eilles, Favor, Grandioso, Grubon, Hag, Holland, Hotpoint Ariston, Idee, illy, J.J. Darboven, Jacobs, Kimbo, Lavazza, Lazarro, Maxwell, Melitta, Milkfood, Minges, Movenpick, Nescafé, Onko, Peeze, Prinsen, Rapido, Rombouts, Segafredo, Toppy Star, Uelzena, Van Houten.

Koffie op kantoor

Iedereen heeft een andere smaak. Met een divers aanbod aan koffie op kantoor, houdt u uw werknemers en klanten tevreden. Bij Koffieunie.nl. heeft u een ruime keuze aan kantoor koffie. Naast meer dan 36 merken kunt u ook kiezen uit diverse soorten koffie: Koffieunie heeft koffiebonen, gemalen koffie, koffiepads, koffiecups en capsules en oploskoffie. Naast de standaard koffie mét cafeïne, heeft u ook keuze uit verschillende soorten cafeïnevrije koffie.

Koffie voor uw kantoor gemakkelijk zoeken

Wanneer u specifiek op zoek bent naar een koffiemerk of een koffiesoort, dan kunt u filteren aan de linkerzijde in onze webshop. Dit is het gemak van een digitale koffiewinkel. Ook indien u nog niet weet welke soort koffie of welk merk u lekker vindt, kunt u uw zoekopdracht specificeren. U hoeft niet tientallen koffies te proeven. Koffieunie biedt namelijk de mogelijkheid om aan te geven welke koffiesterkte u prefereert. Daarnaast kunt u zoeken op inhoudsmaten en prijscategorieën.

Koffieunie is een koffiewinkel voor bedrijven. Wij voorzien kantoren, instanties, scholen, horecabedrijven en andere bedrijven graag van lekkere, kwalitatieve premium koffie. Op zoek naar koffie voor op uw kantoor? Levering is gratis vanaf een besteding van €150,-.

Is iets niet geheel duidelijk of heeft u vragen aan Koffieunie? Bel of mail ons. De contactgegevens vindt u op de contactpagina.
Alberto Cafe Creme Log in om de prijs te zien Alberto Caffe Crema Log in om de prijs te zien Alberto Espresso Log in om de prijs te zien Balance Log in om de prijs te zien Bensdorp Cappuccino Log in om de prijs te zien Buisman Cappuccino Log in om de prijs te zien Buisman Hot Chocolate Log in om de prijs te zien Buisman Koffie Verkeerd Log in om de prijs te zien Buisman Wiener Melange Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Dark Roast Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Mild Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Regular Log in om de prijs te zien