Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën
  • Cafeine vrij
  • Cups & Capsules
  • Gemalen koffie
  • Koffiebonen
  • Koffiepads
  • Oploskoffie
Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Horeca koffie zonder contracten

KoffieUnie biedt u een ruime keuze bestaande uit 35 topmerken en maar liefst 260 verschillende horeca koffie's. Selecteer aan de linkerkant uw favoriete koffiemerk en vindt de koffie welke u in uw horecaonderneming wenst te gaan serveren.
U heeft bij ons de volledige keuzevrijheid, zonder verplichtingen en/of contracten. Het voordeel hiervan is dat u verschillende koffie's kunt uitproberen, zodat uw klanten altijd tevreden zullen zijn. Daarnaast bestelt u voordelig online, waarna wij voor een snelle en correcte levering zullen zorgen. Wat wilt u nog meer?

Heeft u een mooie horecaonderneming in Nederland of Belgie, denk aan een hotel, restaurant of cafe? Dan kan Koffieunie u verder helpen bij uw zoektocht naar een goede en lekkere horeca koffie. Koffieunie.nl is een online koffiehandel met diverse koffiemerken en koffiesoorten. Genoeg keuze uit koffie voor uw horecabedrijf. U kunt in onze webwinkel diverse soorten koffie vinden: van koffiepads en oploskoffie tot koffiebonen en koffiecups. Alle koffiesoorten staan voor uw gemak in één overzichtelijke webshop. Zoekt u een bepaald merk koffie voor uw horecabedrijf, dan kunt u eenvoudig zoeken middels de filtermogelijkheid aan de linkerkant. Koffieunie biedt wel meer dan 35 verschillende horeca koffiemerken!

Proberen voor de beste smaak!

Iedereen heeft een andere koffie smaak. Wat de een lekker vindt, hoeft de ander niet lekker te vinden en vise versa. Koffieunie biedt daarom diverse soorten horeca koffie aan. U kunt zelf bepalen waar de koffie aan moet voldoen. Zoek op koffiesoort, koffiemerk, prijs, inhoudsmaat, sterkte en cafeïnegehalte. Vervolgens kunt u uw bestelling eenvoudig plaatsen via onze webshop. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt de koffie verstuurd naar het door u opgegeven adres.

Horeca koffie merken:

Met trots mogen wij ons een van de grootste horeca koffie leveranciers van nederland noemen. De merken die wij aanbieden vindt u hieronder terug.

Onze koffiemerken:
Alberto, Bensdorp, Bristot, Buisman, Caféclub, Caprimo, Carraro, Completa, Dallmayr, De Roccis, Dolce Gusto, Eilles, Favor, Grandioso, Grubon, Hag, Holland, Hotpoint Ariston, Idee, illy, J.J. Darboven, Jacobs, Kimbo, Lavazza, Lazarro, Maxwell, Melitta, Milkfood, Minges, Movenpick, Nescafé, Onko, Peeze, Prinsen, Rapido, Segafredo, Toppy Star, Uelzena, Van Houten.

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op via e-mail, per post, telefoon of via het online contactformulier.
Alberto Cafe Creme Log in om de prijs te zien Alberto Caffe Crema Log in om de prijs te zien Alberto Espresso Log in om de prijs te zien Balance Log in om de prijs te zien Bensdorp Cappuccino Log in om de prijs te zien Buisman Cappuccino Log in om de prijs te zien Buisman Hot Chocolate Log in om de prijs te zien Buisman Koffie Verkeerd Log in om de prijs te zien Buisman Wiener Melange Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Dark Roast Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Mild Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Regular Log in om de prijs te zien