Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën
  • Cafeine vrij
  • Cups & Capsules
  • Gemalen koffie
  • Koffiebonen
  • Koffiepads
  • Oploskoffie
Merken
Prijs
-

Segafredo

Het koffiemerk Segafredo Zanetti is onderdeel van de Massimo Zanetti Beverage Group, een bedrijf met een breed netwerk van bedrijven die snel en voortdurend wereldwijd groeien. Segafredo heeft zowel koffievarianten van de Arabicaboon als van de Robustaboon. De koffie kan dus licht en intens smaken, met een minimale hoeveelheid cafeïne (Arabica) of juist een hoger cafeïnegehalte hebben en een sterke, volle body.

 

Segafredo koffie

Segafredo reguleert het gehele productieproces, vanaf de plant tot in het koffiekopje. Het bedrijf heeft plantages in o.a. Brazilië en Costa Rica, waar de koffiebonen in moderne faciliteiten gebrand en gemelangeerd worden. Als koffiebonen gebruikt Segafredo zowel Arabica's en Robusta's.

 

Het proces: van koffieboon tot koffiekopje

Nadat de koffiebonen geplukt (of gestript) zijn worden ze pulpvrij gemaakt, schoongemaakt en gedroogd. Zodra het reinigen is voltooid vindt een selectie plaats om mogelijke defecten of onzuiverheden te detecteren en elimineren. En dan begint het brandingsproces welke de unieke smaak en geur van de Segafredo koffie bepaalt. Segafredo gebruikt voor het mengen een speciale smaak standaard, bepaald door een groep experts. Daarna wordt de koffie gemalen, afhankelijk van het type koffie (filterkoffie, espressokoffie, etc.). Tot slot zorgt Segafredo voor een mooie, vacuüm verpakking waardoor de koffie niet in aanraking komt met lucht.

 

Segafredo via Koffie Unie

Wilt u uw assortiment met Segafredo koffie uitbreiden? Dan bent u bij Koffie Unie aan het juiste adres. U kunt de Segafredo koffie bij ons inkopen of door ons laten dropshippen bij uw klanten. U hoeft zelf dan bijna niets meer te doen. Wilt u een webshop opzetten of bezit u er al één? Koffie  Unie heeft de oplossing voor u. Bekijk de mogelijk of neem contact met ons op.
Segafredo Casa Log in om de prijs te zien Segafredo Espresso Casa bonen 1kg Log in om de prijs te zien Segafredo Intermezzo Log in om de prijs te zien Segafredo Intermezzo Log in om de prijs te zien Segafredo Intermezzo koffiebonen 1 kg Log in om de prijs te zien Segafredo Selezione Crema Log in om de prijs te zien Segafredo Selezione Oro bonen 1kg Log in om de prijs te zien