Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën
  • Cafeine vrij
  • Cups & Capsules
  • Gemalen koffie
  • Koffiebonen
  • Koffiepads
  • Oploskoffie
Merken
Prijs
-

Peeze

Met Peeze koffie kunt u uw horeca- of webshopklanten laten genieten van een duurzame koffie. Peeze koffie is gecertificeerd met de Max Havelaar/BIO en Rainforest Alliance keurmerken. Peeze gaat zelfs de CO2 uitstoot in Ethiopië compenseren en mag zichzelf daarmee ook klimaatneutraal noemen.  

Geschiedenis van Peeze

De eerste Peeze koffiebranderij is in 1879 door de gebroeders Peeze geopend op Nederlandse bodem. Na de tweede wereldoorlog bracht Peeze voor het eerst espressobonen naar Nederland en voorzag de eerste espressobar van Nederland van echte, Italiaanse koffie.  

Innovatief en milieubewust

Peeze is koploper op het gebied van MVO en technische innovaties. De Peeze branderij is de meest moderne en milieuvriendelijke koffiebranderij ter wereld. Bij Peeze spelen energiebesparing, compensatie van CO2-uitstoot en duurzaam en eerlijk ondernemen een belangrijke rol.  

De koffie van Peeze

De milieubewustheid van Peeze is natuurlijk uitstekend, maar hoe smaakt de koffie eigenlijk? Peeze gebruikt enkel pure Arabica koffiebonen die per soort gebrand worden en pas daarna gemelangeerd worden. De espresso van Peeze wordt zelfs nog dubbel gebrand. Daarna worden de koffiebonen direct vacuüm verpakt. Dit gehele proces zorgt voor een ongekende verse smaak van de beste gebrande koffiebonen.

 

Peeze koffie inkopen bij Koffie Unie

Wilt u Peeze koffie toevoegen aan uw assortiment? Koffie Unie biedt u meerdere mogelijkheden om uw assortiment uit te breiden. U kunt zonder extra voorraad uw assortiment uitbreiden middel onze dropshipping mogelijkheid. Maar u kunt er ook voor kiezen om zelf de voorraad bij te houden, dan besteld u gemakkelijk en snel via onze groothandel. Daarnaast kunnen wij voor u een volledig ingerichte webshop verzorgen, bekijk de mogelijkheden. Liever eerst persoonlijk contact? Neem dan contact met ons op, één van onze koffieliefhebbers staat u graag te woord.

Helaas zijn er geen producten op voorraad met deze selectie.