Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën
  • Cafeine vrij
  • Cups & Capsules
  • Gemalen koffie
  • Koffiebonen
  • Koffiepads
  • Oploskoffie
Merken
Prijs
-

Lavazza koffie

Lavazza is een van de grootste koffiebranders ter wereld, met een marktaandeel van maar liefst 48% in Italië. Lavazza is dus een zeer populaire koffie, niet alleen onder de Italianen. U doet er dus goed aan deze koffie in te kopen en toe te voegen aan uw assortiment.

De geschiedenis van Lavazza

Lavazza is de favoriete koffie van de Italianen. De oorsprong van het bedrijf stamt uit 1895 toen het door de Luigi Lavazza werd opgericht. In de twintigste eeuw begonnen de zaken goed te gaan en werd Lavazza de eerste die melanges maakt. In 1923 was Lavazza opnieuw innoverend toen het voorverpakte koffie ging verkopen. Tussen 1933 en 1955 breidde het bedrijf flink uit, maar helaas stierf ook oprichter Luigi Lavazza in deze periode. Toch blijft het bedrijf in de familie en wordt Lavazza zelfs marktleider. Bijna 100 jaar na de oprichting van Lavazza bevecht het bedrijf het moeilijke economische milieu door te herstructureren en de exportmarkt te openen. Begin jaren '90 van de vorige eeuw komt Lavazza binnen in de top 50 van Europese merken en bekrachtigd Lavazza zijn positie in Europa. De twintig jaren die daarna volgen kenmerken zich door de lancering van nieuwe technologieën, een wereldwijde markt en uitbreidingen. Lavazza is nog altijd een familiebedrijf en bezit grote porties aan expertise.

Lavazza trainingscentrum

Dat Lavazza de kwaliteit van hun koffie belangrijk vindt dat blijkt wel uit het feit dat Lavazza een eigen trainingscentrum heeft. Het personeel van dit trainingscentrum wordt opgeleid zodat ze alles over Lavazza koffie tot in detail weten. Dit garandeert de beste koffie!

Lavazza aan uw klanten aanbieden

Wilt u nu ook Lavazza koffie aan uw klanten gaan aanbieden? Dat kan. U kunt deze koffie bij Koffie Unie voordelig inkopen of zonder voorraad toevoegen aan uw webshop. Indien gewenst leveren wij er een webshop bij en beheren wij de voorraad. Zo maken wij het u gemakkelijk!
Lavazza Black Pack Log in om de prijs te zien Lavazza Black Tin Log in om de prijs te zien Lavazza Caffe Espresso - 1kg Log in om de prijs te zien Lavazza Caffe Gran Aroma Bar - 1kg Log in om de prijs te zien Lavazza Crema Classico bonen - 1kg Log in om de prijs te zien Lavazza Crema Dolce - 1kg Log in om de prijs te zien Lavazza Crema e Aroma koffiebonen 1kg Log in om de prijs te zien Lavazza Crema e Gusto Log in om de prijs te zien Lavazza Crema e Gusto Forte Log in om de prijs te zien Lavazza Decaffeinato Log in om de prijs te zien Lavazza Grand Espresso koffiebonen 1kg Log in om de prijs te zien Lavazza Il Perfetto Log in om de prijs te zien