Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Kimbo

Kimbo staat al meer dan 50 jaar symbool voor de Napolitaanse espressocultuur. Kimbo espresso wordt gebrand in Napels in Italië waar de espressocultuur ooit begonnen is. Napels is zelfs uitgeroepen tot de wereldhoofdstad van de espresso. Bestel uw voorraad Kimbo.  

Kimbo espresso inkopen

Bij Koffie Unie kunt u veilig en snel een voorraad Kimbo koffie inkopen. Op onze website ziet u direct welke Kimbo koffie wij in ons assortiment hebben, en welke u dus kunt bestellen. Zo bieden wij Kimbo koffiepads aan, bijvoorbeeld geschikt voor de kleine pad machine op uw kantoor. Iedereen wilt graag lekkere koffie, uw collega's en werknemers dus ook.

 

Kimbo espresso

Kimbo espresso is al diverse generaties doorgegeven binnen de familie Rubino. De intentie van de oorspronkelijke oprichters uit deze familie wordt tot op heden gerespecteerd. De Napolitaanse espresso van Kimbo bestaat uit voorzichtig geselecteerde bonen, donker gebrand en vakbekwaam gemalen en heeft de volgende drie bijzondere eigenschappen:
een mooie gouden, dichte en volle cremalaag;
een milde, evenwichtige chocoladesmaak;
een hevig en overdonderend aroma.
Kimbo koffie wordt beschouwd als een van de beste koffies ter wereld.  

Geschiedenis

De gebroeders Rubino, oprichters van Kimbo, brandden koffie in de winkel van hun vader en serveerde dit aan de bar. Toen dit succesvol bleek onder de Napolitanen begonnen zij in 1963 een branderij en brachten hun koffie onder de naam Kimbo op de markt. De koffie wordt voor namelijk in Italië gedronken maar wordt in zeker 10 andere landen in Europa, Noord-Amerika en Azië verkocht. Laat uw klanten dus niet langer wachten en bestel Kimbo koffie.  

Kimbo toevoegen aan uw assortiment

Wij bieden verschillende mogelijkheden om Kimbo koffie aan uw assortiment toe te voegen. Wilt u geen zorgen over een extra voorraad, dan biedt onze dropshipping de oplossing. U kunt er ook voor kiezen om de voorraad zelf in beheer te nemen, in dat geval is de groothandel de keuze voor u.
Kimbo Extra Cream bonen 1kg Log in om de prijs te zien Kimbo Extreme 1kg Log in om de prijs te zien Kimbo Superior Blend koffiebonen 1kg Log in om de prijs te zien