Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

HAG koffie

Al een ruime eeuw weten ze bij HAG ons te verwennen met heerlijke koffie. HAG is specialist in het maken van caffeïnevrije koffie. Dit doen zij met volle overgave en passie. Hun compromisloze productie met natuurlijk bronwater zorgt voor een ongekend kwalitatieve koffie. Een koffie voor de echte genieter.

Caffeïnevrij

De reputatie van caffeïnevrij is niet al te best. Veel mensen ervaren de smaak als niet lekker of missen de caffeïne. Echter bewijst HAG dat een caffeïnevrije kop koffie niet anders hoeft te proeven. Integendeel, bij blind proeven proeft u het verschil niet. HAG is van mening dat een kop koffie zonder caffeïne niet anders hoeft te smaken en heeft er daarom alles aan gedaan dit waar te maken.

Hoe u het wilt

HAG koffie is in verschillende soorten te verkrijgen. Verkiest u mild boven sterk of juist andersom? Wilt u filterkoffie of een gemakkelijke oplosvariant. Bij Koffie Unie bent u voor uw HAG koffie aan het juiste adres. Aantrekkelijk geprijsd en snel geleverd.

Vragen?

Mocht u onverhoopt nog vragen hebben of wilt u meer weten over uw mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Wij staan graag voor u klaar, zowel telefonisch als per mail.
Hag Herzhaft Log in om de prijs te zien Hag Klassisch Mild Log in om de prijs te zien Hag Klassisch Mild Log in om de prijs te zien