Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Grubon koffie

De naam Grubon staat garant voor meer dan 30 jaar ervaring in koffie automaat vullingen. De nadruk van het merk Grubon ligt in de koffie en cacao producten. In de loop van de jaren heeft Grubon een verscheidenheid aan producten ontwikkeld voot koffie automaten. Een hoogstaande kwaliteit zorgt voor een ultieme smaak ervaring.

Koffie

Een assortiment gemalen koffie voor automaten van hoogwaardige kwaliteit. Samengesteld uit de beste Arabica en Robusta bonen afkomstig uit Afrika.

Cappuccino

Een instant Cappuccino in verschillende smaakvariaties. Voorzien van een romige topping is de cappuccino van Gubon een echte delicatesse voor uw koffiemomenten.

Cacoa

Hoogwaardige kwaliteit verwennerij, dat is de cocoa lijn van Grubon. Een intense chocolade smaak zoals u deze nog nooit ervaren heeft.

Niet duidelijk?

Als u nog vragen heeft over deze koffie of over andere koffie, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch als per mail.
Grubon Cappuccino Amaretto Log in om de prijs te zien Grubon Cappuccino Cafe Classic Log in om de prijs te zien Grubon Cappuccino Chocolate Log in om de prijs te zien Grubon Cappuccino Unsweetened Log in om de prijs te zien Grubon Cappuccino Vanilla Log in om de prijs te zien