Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Favor koffie

Een heerlijk koffiemerk uit de grensstreek tussen Nederland, België, Luxemburg en Duitsland. Favor koffie is exclusief verkrijgbaar rond de grens, maar ook bij Koffie Unie. Een uitgebreide smaakvariatie en zuivere kwaliteit maakt de Favor koffie geliefd bij een groot publiek. De melanges bestaan uit verschillende samenstellingen, van 100% Arabica tot een goede balans tussen Arabica en Robusta bonen. Zo biedt Favor altijd een smaak die bij u past.

Ruime keuze

Favor is gespecialiseerd in het maken van koffiepads. Deze pads zijn geschikt voor de meeste koffiepadmachines en zijn verkrijgbaar in verschillende smaaksterktes. Daarnaast zijn de pads verpakt per 36 stuks of in groot verpakkingen per 100 stuks. Ook levert Favor een gemalen koffievariant. Luchtdicht verpakt in 500 grams zakjes.

Echte kwaliteit

Favor koffie is van echte Duitse kwaliteit en dat proeft u. Rijkelijke smaken en een lekkere afdronk zijn de kenmerken van een heerlijke kop Favor koffie. Exclusief bij Koffie Unie verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs. Zo kunt ook u en uw klanten genieten van een premium kopje koffie van Duitse kwaliteit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Favor koffie of heeft u een specifieke vraag? Laat het ons dan weten. Een geselecteerd team van koffiespecialisten staat dagelijks klaar voor uw vragen, klachten of suggesties. U kunt ons zowel per mail als per telefoon bereiken. Telefonisch op werkdagen van 9.00 uur tot 17.00 uur.
Favor Auslese koffiepads Log in om de prijs te zien Favor Dark Roast 36 Log in om de prijs te zien Favor Megabeutel Auslese Log in om de prijs te zien Favor Megabeutel Dark Roast Log in om de prijs te zien Favor Megabeutel Entkoffeiniert Log in om de prijs te zien Favor Megabeutel Naturmild Log in om de prijs te zien Favor Megabeutel Regular Log in om de prijs te zien Favor Mild 36 Log in om de prijs te zien Favor Naturmild Log in om de prijs te zien Favor Regular 36 Log in om de prijs te zien