Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Eilles koffie

Het beste is niet genoeg voor ons. Dat was het motto van Josef Eilles. Deze houding heeft Josef Eilles geholpen een compromisloze koffie van uitmuntende kwaliteit te produceren. Koffie van de hoogste kwaliteit en fameuze verpakkingen dragen bij aan de ultieme koffie ervaring. Al sinds 1873 streeft Eilles koffie naar de perfecte branding. Onder de vleugels van het merk J.J. Darboven blijft Eilles zich focussen op het maken van koffie. En biedt vandaag de dag nog een ruime keuze in koffie. Al meer dan 140 jaar is Eilles koffie geliefd en door Koning Lodewijk II van Beieren in 1880 uitgeroepen tot koninklijke voorkeur.

Voor uw doeleinden

U bent opzoek naar koffie voor uw volautomaat, padmachine of filter apparaat. Eilles biedt een oplossing voor al deze machines. Geniet van de heerlijke aroma's die de koffie van Eilles u brengt. De blauwe verpakking heeft een premium uiterlijk en de inhoud ademt exact hetzelfde.

Premium tot op de bodem

Koffie Unie verhandeld uitsluitend premium koffie. Eilles mag daar niet aan ontbreken. Daarom is deze exclusief bij ons verkrijgbaar tegen een scherpe prijs. De Gourmet koffie ondergaat een uniek proces wat resulteert in een uniek aroma en een voortreffelijke smaak. Niet voor niets de Koninklijke keuze sinds 1873. Bestel Eilles koffie voordelig en snel online bij Koffie Unie en ontdek zelf de smaaksensatie.
Eilles Gemalen Koffie Log in om de prijs te zien Eilles koffiebonen Log in om de prijs te zien Eilles koffiepads Log in om de prijs te zien