Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

NESCAFÉ Dolce Gusto cups

U bent ongetwijfeld bekend met de Dolce Gusto lijn van NESCAFÉ. Dolce Gusto heeft smart capsules ontwikkeld die zijn voorzien van een gepatenteerde technologie die de druk reguleert, afhankelijk van het type capsule. Voor een espresso is namelijk meer druk nodig dan voor een latte machiatto. Deze cups passen in speciale Dolce Gusto koffiemachines, gemaakt door KRUPS. Uiteraard zijn de cups in talloze smaken te verkrijgen. Bestel hier uw voorraad Dolce Gusto cups.  

Smaken Dolce Gusto Cups

Omdat niet iedereen van dezelfde smaak houdt heeft NESCAFÉ een uitgebreid assortiment aan diverse koffiesmaken opgesteld. De diverse smaken uit dit assortiment kunt u bij Koffie Unie bestellen, zodat u altijd voor iedereen wat wils in huis heeft (of kan krijgen).  

Diverse koffiesmaken

Denk bijvoorbeeld aan de lekkerste espresso's en lungo's, voor diegenen die van zwarte koffie houden. Veel koffiedrinkers houden van koffie met melk, uiteraard moet u dit dus ook aanbieden. De ochtend is een populair moment om koffie te drinken, en daarom moet u ook de ochtendkoffie's aanbieden. Tevens kunt u bij Koffie Unie nog de verfrissende Dolce Gusto's zoals ice cappuccino bestellen, maar ook de lekker warme chococino. Neem een kijkje in ons assortiment.  

Dolce Gusto inkopen bij Koffie Unie

Wilt u zelf een voorraad Dolce Gusto capsules in huis hebben voor uw klanten? Dat kan. Bestel de capsules hier. U kunt ook de voorraad aan ons overlaten, en uw klant rechtstreeks in uw webshop laten bestellen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.
Dolce Gusto Cafe Au Lait Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Cappuccino Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Cappuccino Ice Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Cappuccino Light Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Caramel Latte Macchiato Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Chai Tea Latte Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Chococino Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Espresso Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Espresso Barista Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Espresso Intenso Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Espresso Ristretto Log in om de prijs te zien Dolce Gusto Grande Caffe Crema Log in om de prijs te zien