Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

J.J. Darboven koffie

Onder het motto 'van het leven genieten' produceert J.J. Darboven zijn koffie. Vol passie en overtuiging branden zij dag in dag uit hun koffie. Dit doet het familie bedrijf al sinds 1866. Al ruim 140 jaar lang houdt J.J. Darboven zich bezig met het maken van van de lekkerste koffie, thee en drinkchocolade. Tegenwoordig wordt J.J. Darboven geleid door Albert Darboven. Al vier generaties  lang wordt J.J. Darboven in leven gehouden en het bedrijf blijft groeien. un unieke combinatie van. Hun uitstekende service en uitmuntende kwaliteit zorgen voor een meer dan tevreden klantenbestand. J.J. Darboven is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal bedrijf en wordt vertegenwoordigt door twaalf vestigingen over Europa en twee koffiebranderijen.

Het aanbod

Onder de naam Café Intención Ecológico biedt J.J. Darboven een 100% Arabica koffie welke voorzien zijn van twee keurmerken. Fairtrade voor een eerlijke afkomst en Eko voor een biologische teelt. Een eerlijke en natuurlijke koffie is het resultaat. J.J. Darboven vindt het belangrijk een goede bijdrage te leveren aan het verantwoordelijk ondernemen.

(H)eerlijke koffie

Met de koffie van J.J. Darboven bent u verzekerd van een eerlijke kop koffie en bent ook u op een verantwoordelijke manier aan het genieten. Bij Koffie Unie heeft u keuze uit diverse koffie's uit het J.J. Darboven assortiment. Interessant geprijsd en snel geleverd.

Anders nog iets?

Heeft u nog vragen over dit merk of wilt u meer weten over een bepaald product? Neem dan contact met één van onze koffiespecialisten op. Een enthousiast team van specialisten staat voor al uw vragen klaar.

Helaas zijn er geen producten op voorraad met deze selectie.