Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Caprimo koffie

Speciaal voor uw automaat op werk, kantoor of zaak bieden wij Caprimo koffie in ons assortiment aan. De koffievarianten van Caprimo zijn van uistekende kwaliteit en garanderen iedere dag een heerlijke koffiemoment. Caprimo heeft zich ontpopt tot een favoriet binnen de koffie automaten branche en heeft ondertussen ook zijn eigen lijn in machine ontwikkeld en gelanceerd. Het assortiment van Caprimo biedt een ruime keuze aan smaken en unieke accenten.

Laat u verrassen

Ontdek de diverse smaken van de Caprimo koffie's. Geniet van een heerlijke koffie met een vleugje vanille of misschien wel een vleugje mint. U heeft variatie mogelijkheden genoeg. Geniet u liever van iets zoets? Kies dan voor de cappuccino topping en top uw koffie af met een een heerlijke roomlaag. Altijd een geschikte keuze voor uw koffie automaat.

Iets voor u?

Bent u benieuwd naar de smaak van de Caprimo lijn? Deze is uiteraard bij Koffie Unie verkrijgbaar voor een scherpe prijs en wordt snel geleverd. Op deze manier kunt u snel genieten van lekkere koffie.

Ik wil meer weten

Heeft u nog vragen over Caprimo of wilt u meer weten over een bepaalde smaak? Neem dan gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons streven is om u van goede informatie te voorzien, een geselecteerd team van koffiespecialisten zit klaar voor al uw vragen.
Caprimo Cafe Choco Mint Log in om de prijs te zien Caprimo Cafe Noisette Log in om de prijs te zien Caprimo Cafe primo Log in om de prijs te zien Caprimo Cappuccino Log in om de prijs te zien Caprimo Caramel Log in om de prijs te zien Caprimo Choco Lila Log in om de prijs te zien Caprimo Irish Cappuccino Log in om de prijs te zien Caprimo Topping Log in om de prijs te zien Caprimo Vanille Log in om de prijs te zien