Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Caféclub koffie

Een echte kop Hollandse koffie. Caféclub is een Nederlands bedrijf dat koffie melangeert, brand en verpakt. Koffie van de beste en zuiverste kwaliteit en van eerlijke afkomst. De productie vindt plaats in hun eigen branderij en volgt strikte procedures om de kwaliteit te garanderen.

Koffiebonen

De koffiebonen van Caféclub worden verpakt in luchtdichte zakken van 1000 gram en zijn een perfect gebalanceerde mix van Arabic en Robusta bonen. Daarnaast biedt Caféclub verschillende sterktes aan, zo heeft u altijd een lekker kopje koffie klaarstaan zoals u die graag heeft.

Koffiepads

Naast de koffiebonen maakt Caféclub ook koffiepads. Deze pads zijn in diverse sterktes verkrijgbaar. Van regular tot een intense dark roast. Verkrijgbaar in verschillenden maten verpakkingen, u kunt kiezen uit verpakkingen van 36 pads of een grote zak met 100 pads. Uiteraard voordelig geprijsd en van de hoogste kwaliteit.

Gemalen koffie

Voor het oude vertrouwde filtermachine heeft Caféclub een gemalen variant op de markt gebracht. Deze heerlijke koffie zit verpakt in luchtdichte pakken van 500 gram en is mild gebrand.

Natuurlijk bij Koffie Unie

Caféc;ub is exclusief verkrijgbaar bij Koffie Unie. Laat u en anderen verrassen door de heerlijke smaken van dit premium merk en bestel vandaag nog de Caféclub koffie's online bij ons.
Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Dark Roast Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Mild Log in om de prijs te zien Caféclub Cafe Aroma Megabeutel Regular Log in om de prijs te zien Caféclub Crema Espresso Log in om de prijs te zien Caféclub Crema Extra Log in om de prijs te zien Caféclub Crema Schumli Log in om de prijs te zien Caféclub Entkoffeiniert Log in om de prijs te zien Caféclub Klassisch Log in om de prijs te zien Caféclub Naturmild Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Dark Roast 36 Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Dark Roast 56 Log in om de prijs te zien Caféclub Supercreme Mega Cappuccino Log in om de prijs te zien