Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Buisman koffie

Een Hollandse blik op het karakteristieke kopje koffie. Buisman werd in 1867 opgericht door Herman Buisman in het Nederlandse Zwartsluis met het branden van koffijstroop. Koffijsiroop is gebrande suiker. Dit bleek met wat aanpassingen van het recept een succes te zijn. Het perfectioneren van het recept maakte de Buisman koffijsiroop tot een zuivere en kwalitatief hoogstaand product, wat ook nog eens gemakkelijk op te lossen is in water. Dit recept werd een groot succes en de vraag steeg explosief. Hierdoor groeide het bedrijf uit zijn proportie en moest dus uitbreiden.

Het huidige Buisman

Tegenwoordig kent men Buisman als Buisman Aroma. Het bedrijf hanteert vrijwel het originele recept. Uiteraard is de kwaliteit nog steeds uitstekend en kunnen veel mensen de intense en volle smaak die Buisman kenmerkt niet meer missen.

Het gemak van Buisman Aroma

Met Buisman koffie bent u gegarandeerd van een snelle en toch heerlijke kop koffie. Dankzij de vernufte receptuur lost de Buisman koffie snel op en komen de heerlijke smaak aroma's vrij. Snel genieten doet u dus met Buisman Aroma.

Voordelig verkrijgbaar bij Koffie Unie

Buisman Aroma wordt in ons assortiment vertegenwoordigt door een aantal varianten die zeer aantrekkelijk geprijsd zijn. Ontdek de smaken en bestel gemakkelijk en vertrouwd online.
Buisman Cappuccino Log in om de prijs te zien Buisman Hot Chocolate Log in om de prijs te zien Buisman Koffie Verkeerd Log in om de prijs te zien Buisman Wiener Melange Log in om de prijs te zien