Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Bensdorp cacoa

Het van oorsprong Nederlandse merk Bensdorp is in 1840 opgericht als cacao en chocoladefabriek en werd gevestigd te Amsterdam. Bensdorp richt zich op het verwerken van cacoa naar chocolade en heeft een uitgebreid assortiment aan overheerlijke cacoa producten. Bensdorp is in 1972 overgenomen door Unilever en werd vervolgend 13 jaar later verkocht aan het Zwitsers/Belgisch bedrijf genaamd Barry Callebaut. Door deze overname is productie verhuist naar Frankrijk en volledig uit Nederland vertrokken.

Bensdorp en Koffie Unie

Maar wat doet een cacoa chocolade leverancier bij een koffie groothandel vraagt u zich af. Bensdorp heeft naast hun chocolade assortiment een overheerlijke koffie ontwikkeld. Deze koffie is een oploskoffie die snel en gemakkelijk een overheerlijke koffie maakt. Zo lekker dat Koffie Unie besloten heeft om Bensdorp toe te voegen aan het assortiment om ook u hiervan te laten genieten.

Kwaliteit die er toe doet

De kwaliteit van de oploskoffie van Bensdorp is van de meest zuivere en beste kwaliteit. Geen klonten en gemakkelijk te maken. Daarnaast bent u verzekerd van een overheerlijke smaaksensatie, keer op keer. U heeft op Koffie Unie exclusief toegang tot deze heerlijke delicatesse. En kunt deze gemakkelijk, vertrouwd en online bestellen. Dan zorgen wij ervoor dat u, of een ander, snel kunt genieten. Laat u vandaag nog verrassen door de heerlijke smaak en de aantrekkelijke prijs!
Bensdorp Cappuccino Log in om de prijs te zien