Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën Merken
Prijs
-
Inhoud
Koffiesterkte
Soort
Cafeinegehalte

Alberto koffie

Waan uzelf even helemaal in Italiaanse sferen met een heerlijke sterke espresso of romige cappuccino. Italië wordt gekenmerkt door zijn stevige en intense espresso's en cappuccino's waar u tegen gezegt mag worden. Alberto Koffie is een 100% Arabico koffie en is extra donker gebrand voor een intense smaak sensatie. Alberto vormt een onderdeel van het merk J.J. Darboven.

De smaak van Italië

Alberto koffie is een Italiaanse koffie die zichzelf onderscheidt door zijn intense en krachtige smaak. De koffie van Alberto is uitermate geschikt voor het zetten van een sterke espresso of romige cappuccino. Daarnaast biedt het assortiment van Alberto bonen en koffiepads. Beide hebben een volle en romige cremalaag.

Exclusief bij Koffie Unie

Beleef de smaak van het echte Italië exclusief hier bij Koffie Unie. U bestelt Alberto koffie voordelig en online bij Koffie Unie. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen en snelle levertijden.  In ons assortiment vindt u zowel kilo zakken koffiebonen als koffiepads.

Genieten op uw manier

Maak kennis met dit heerlijke merk en laat u verassen door de smaak sensatie die Alberto koffie met zich meebrengt.
Alberto Cafe Creme Log in om de prijs te zien Alberto Caffe Crema Log in om de prijs te zien Alberto Espresso Log in om de prijs te zien Espresso Log in om de prijs te zien