Mail: info@KoffieUnie.nl
Geen contract Snelle levering Totaal assortiment Scherp geprijsd Inloggen
Inloggen
Categorieën
  • Cafeine vrij
  • Cups & Capsules
  • Gemalen koffie
  • Koffiebonen
  • Koffiepads
  • Oploskoffie
Merken
Prijs
-

illy

illy is in 1933 opgericht in Italië en wordt nog steeds geleid door generaties van de illy familie. illy is bekend en begeerd in maar liefst vijf continenten. Dit komt door de hoge kwaliteit van haar koffie: de illy melange bestaat uit negen verschillende soorten Arabica koffiebonen. Iedere dag genieten er miljoenen mensen van illy koffie; op het werk, in hotels, in restaurants en in cafés. U kunt nu ook uw klanten laten genieten van illy koffie! Koop nu een voorraad illy koffie in.  

illy koffie

Volgens illy en zijn drinkers is illy koffie (1) Uniek, (2) Onmiskenbaar en (3) Geraffineerd. illy's negen soorten Arabica koffiebonen worden geplukt op drie verschillende continenten, om altijd verzekerd te zijn van de beste oogst. illy koffie is een combinatie van natuurlijke koffie en gewassen koffie en is perfect in balans. Het melangeren gebeurt vóór de branding en de koffie wordt daarna afgekoeld met lucht en daarna verpakt onder druk.  

Innovatief

illy is al jaren een innovatief bedrijf en heeft verschillende innovaties op zijn naam staan. Het begon al in 1934 toen illy koffie in blik onder druk ging bewaren. Wetenschappelijk onderzoek staat bij illy dan ook hoog in het vaandel. Koffie is namelijk een zeer complex product en illy bestudeert koffie in vier eigen laboratoria: het aromalab, het sensorylab, het techlab en het biolab. In deze vier laboratoria komen genetica, landbouwkunde, plantkunde, natuurkunde, wiskunde, scheikunde, biochemie, biologie, ingenieurswetenschappen, fysiologie en psychologie samen. Dat is een hele mond vol!  

Waarom illy koffie aanbieden?

In bijna iedere speciaal- of online zaak is illy koffie verkrijgbaar. Als u koffie wilt gaan verkopen, kunt u niet achterblijven. illy koffie is razend populair, en u zult ongetwijfeld klanten mislopen wanneer u illy koffie niet in uw assortiment voert. Dit zien wij niet graag gebeuren. Daarom kunt u  deze exclusieve koffie bij Koffie Unie inkopen. Begin vandaag nog met het uitbreiden van uw assortiment. Wilt u een voorraad beheren of liever niet? Neem contact met ons op voor meer informatie.
illy Espresso bonen Log in om de prijs te zien illy Gemalen Decaffeinato Log in om de prijs te zien illy Gemalen Koffie - normale branding Log in om de prijs te zien illy koffiebonen - Normale branding Log in om de prijs te zien